Ring til os på 97 86 30 88​

​Beton og betonarbejde i Struer, Lemvig og omegn

Den primære opgave, når det kommer til et arbejde med beton, er støbning, hvilket både kan være af fundamenter, gulve eller sokler. En betonarbejder kan således også være påkrævet af både private og virksomheder. Skal man have udført arbejde med beton, er det ikke lige meget, hvilket firma man vælger til at udføre arbejdet. Hvis resultatet skal være stabilt og holde længe, skal arbejdet nemlig udføres ordentligt og i god kvalitet. 

Vi arbejder med beton for private og virksomheder

Står du som privat eller virksomhed og mangler en betonarbejder, står vi gerne klar til at udføre både store og små opgaver, der involverer beton. Vi er en byggevirksomhed, der arbejder med beton omkring Lemvig og Struer. Vi har flere forskellige slags håndværkere tilknyttet, hvilket betyder, at vi også kan varetage større opgaver på tværs af fag. 

Vores betonarbejdere har mange års erfaring og stor viden, når det kommer til beton. Det betyder, at du får et godt resultat baseret på erfaring og kyndighed. For at garantere dig kvalitet er vi en del af BYG garantien, hvilket betyder, at det arbejde, vi udfører for dig, er dækket af 5 års garanti. På den måde kan du føle dig mere sikker. Kvalitet er blandt vores nøgleord, da vi ikke kan tillade os at være tilfredse, før alle vores kunder er det. Dette betyder, at vi i alle tilfælde bestræber os på at levere så godt arbejde som overhovedet muligt. Det betyder også, at vi gerne rådgiver og vejleder dig, hvis din opgave kræver det, så vi sammen kan finde frem til den bedst mulige løsning. Det mener vi, er ånden i godt håndværk. Så står du med en opgave, der involverer beton, står vi klar til at varetage den. Vi tilbyder blandt andet støbning af gulve, fundamenter, møllefundamenter og meget mere inden for beton.

Lad os udføre dit arbejde med beton

Hvis du er på jagt efter en god og pålidelig betonarbejder til for eksempel at støbe for dig, står vores betonarbejderne klar til at varetage din opgave. Vi udfører arbejdet i den høj kvalitet og bestræber os på at give dig det bedst mulige resultat. Skulle noget imod forventning gå galt, er du dækket af garantien. 

Lyder det tiltalende, ser vi frem til at høre fra dig på mail@shs-byg.dk eller telefon 97 86 30 88, hvis dit projekt indvolverer beton.​

​Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud

Ring til os 97 86 30 88

​Send en mail mail@shs-byg.dk

Bæredygtig Betonprisen 2015

​Vi har i år vundet "Bæredygtig Betonprisen 2015. 

Er du ikke tilfreds?

​Ved klager fra private kunder, kan du rette henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Telefon: 97 86 30 88

E-mail: mail@shs-byg.dk

​SHS Byg A/S  /  Gudumbro 4, Gudum, 7620 Lemvig  /  CVR: 55915113