Ring til os på 97 86 30 88​

​Kloak og kloakarbejde i Struer, Lemvig og omegn

​En kloak bliver som alt andet slidt med tiden. Hvis det står op med vand, når det regner, eller din kloak ofte stopper til, kan det være tegn på, at det er ved at være på tide at reparere på eller udskifte sin kloak. Kloakering kan også blive nødvendigt, hvis man skal nybygge eller have en tilbygning.

Uanset grunden til at få udført den ene eller den anden slags kloakarbejde, kan det godt betale sig at bruge tid på at finde den rigtige kloakarbejder til jobbet. Det er nemlig vigtigt, at arbejdet gøres ordentligt, så skaden i din kloak udbedres, og resultatet holder længe.

Alle former for Kloakarbejde udføres

Hvis du står og mangler en god og pålidelig håndværker til at udskifte eller reparere din kloak, er vi hos SHS BYG A/S det rigtige for dig. Vi er et firma i Lemvig og Struer, der sætter kvaliteten på arbejdet øverst. Vi synes ikke, vi kan være fuldt tilfredse, før alle vores kunder er det. Det betyder, at vi sætter kvaliteten i højsædet - uanset hvad vi arbejder med.

Vi har flere forskellige slags håndværkere tilknyttet vores virksomhed - herunder tømrere og murere. Det betyder, at vi også kan håndtere større projekter, der rækker på tværs af forskellige håndværkerfag. Vores medarbejdere er dygtige og erfarne håndværkere, der ikke går fra deres arbejde, før det er udført i høj kvalitet. Vi tager imod alle slags opgaver, store som små og arbejder både for private og virksomheder. Desuden er vi en del af BYG garantien, hvorfor vores arbejde er dækket af en 5 års garanti også ved kloak. Skulle der mod forventning stadig være noget i vejen med din kloak, kan du være sikker på at få udgifterne dækket.

Kontakt os i dag hvis din kloak skal skiftes

Står du med en kloak, der driller, eller skal du have lagt et nyt kloaksystem til dit nye hus, står vi klar til at udføre arbejdet for dig. Kræver opgaven det, deler vi gerne ud af vores viden og hjælper med at rådgive og vejlede, så vi sammen kan finde frem til det bedst mulige resultat for dig. Det mener vi, er essensen af godt håndværk. 

Skal din kloak skiftes eller repareres, kan du kontakte os på telefon 97 86 30 88 for at få en snak og eventuelt et uforpligtende tilbud på din opgave.​

​Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud

Ring til os 97 86 30 88

​Send en mail mail@shs-byg.dk

Bæredygtig Betonprisen 2015

​Vi har i år vundet "Bæredygtig Betonprisen 2015. 

Er du ikke tilfreds?

​Ved klager fra private kunder, kan du rette henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Telefon: 97 86 30 88

E-mail: mail@shs-byg.dk

​SHS Byg A/S  /  Gudumbro 4, Gudum, 7620 Lemvig  /  CVR: 55915113