Ring til os på 97 86 30 88​

Murer​ og murerarbejde i Lemvig, Struer og omegn

Skal du bruge en murer, kan det godt betale sig at tænke lidt over, hvilken du vælger. Da murerarbejdet inkluderer arbejde med essentielle dele af ens hus, for eksempel at mure og fuge, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført i høj kvalitet, da man kan risikere at stå med dyre eller farlige skader i det lange løb. Derfor kan det godt betale sig at se sig lidt omkring inden man vælger sin murer. Står du således og mangler en god murer, står vores dygtige murer gerne klar til at varetage din opgave.

kvalitetsbevidst murer udfører murerarbejde

Hos SHS BYG A/S går enhver murer højt op i kvaliteten af arbejdet. Vi arbejder i Lemvig og Struer, hvor vi tager imod alt fra mindre opgaver til større projekter. Blandt vores kompetencer er blandt andet opmuring, fugning og vandskuring samt flise- og pudsearbejde. Vores murere har flere års erfaring og står altid klar til at vejlede og rådgive, hvis din opgave kræver det. Vi tror på, at din tilfredshed som kunde er vores største kvalitetstempel. 

Derfor gør vi alt for at udføre hver enkelt opgave til perfektion, og vores murer forlader ikke dit hjem, før det arbejde, vi har udført, er i orden. 

Vi er medlem af BYG garantien, hvilket giver dig 5 års garanti på vores arbejde. Det er din sikkerhed på, at vi holder vores ord. På den måde kan du blot læne dig tilbage og vente på det færdige resultat. Samtidig har vi også flere forskellige håndværkere i vores virksomhed, så hvis dit projekt for eksempel kræver mere end en murer - for eksempel en tømrer, behøver du ikke bekymre dig om at skulle ud og finde ekstra håndværkere. Vi står for det hele, hvilket gør det så nemt for dig som muligt. Desuden udfører vi arbejde for både private og virksomheder.

Tag kontakt i dag hvis du har brug for en murer

Hvis det lyder som noget for dig eller din virksomhed, ser vi meget frem til at høre fra dig. Vi tager imod de fleste opgaver - uanset størrelsen. Det betyder at selv små ting bliver udført til perfektion. På den måde tror vi på, at vi kan hjælpe dig med at opnå din byggedrøm, hvad enten det er en lille eller større ting. Uanset hvad står hver enkelt murer klar med deres kompetencer og viden, så vi sammen kan finde frem til den optimale løsning for dig. 

Søger du derfor en murer, er vi at finde på mail mail@shs-byg.dk eller på telefon 97 86 30 88.​​

​Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud

Ring til os 97 86 30 88

​Send en mail mail@shs-byg.dk

Bæredygtig Betonprisen 2015

​Vi har i år vundet "Bæredygtig Betonprisen 2015. 

Er du ikke tilfreds?

​Ved klager fra private kunder, kan du rette henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Telefon: 97 86 30 88

E-mail: mail@shs-byg.dk

​SHS Byg A/S  /  Gudumbro 4, Gudum, 7620 Lemvig  /  CVR: 55915113