Ring til os på 97 86 30 88​

​Tømrer i Lemvig, Struer og omegn

SHS Byg håndterer mange typer opgaver som tømrer. Både mindre opgaver som at skifte en dør eller et vindue og større projekter som en tilbygning eller en garage er en del af det arbejde vi udfører. Skal du i gang større med et større byggeprojekt, skal der næsten altid bruges en tømrer. Uanset opgavens størrelse er det nødvendigt, at den tømrer, man bruger, er god, pålidelig og kompetent.

Mange års erfaring som Tømrer

SHS BYG A/S er en byggevirksomhed, der har hjemme i Lemvig og Struer. Vi har flere forskellige håndværkersgrupper, deriblandt en tømrer. At vi har flere slags håndværkere betyder, at vi nemmere kan hjælpe med større projekter, der kræver viden på flere forskellige områder. Vi har mange års erfaring og tager imod de fleste opgaver med et smil - uanset størrelsen. Blandt andet skifter vi døre og vinduer, lægger nyt tag og gulve, samt gennemfører flere slags renoveringer i hjemmet. 

Ønsker du at få besøg af en tømrer, som kan vurderer omfanget af dit projekt og komme med et uforpligtende tilbud, er det naturligvis også muligt. Du kan se nogle af vores tidligere opgaver som tømrer under referencer.

Blandt vores nøgleord er kvalitet. Kvaliteten af vores arbejde er et af de vigtigste parametre, hvorpå vi måler os selv. Vi ved nemlig, at hvis kvaliteten af arbejdet ikke er i orden, er kunden ikke tilfreds. Derfor bestræber vi os på altid at udføre vores arbejde i så høj kvalitet som muligt. Det er nemlig først her, at vi kan være tilfredse med os selv.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Leder du således efter en god og pålidelig tømrer, står vi klar til at håndtere din opgave professionelt og effektivt. Vi har som sagt en stor viden inden for området og står også gerne klar til at vejlede og rådgive, hvis din opgave kræver det af os. På den måde tror vi på, at vi i fællesskab kan finde frem til den bedste løsning for dig og dit hus. 

Er du interesseret i at få en god og pålidelig tømrer til at udføre din næste opgave, kan du kontakte os enten på telefon 97 86 30 88 eller på mail@shs-byg.dk.

​Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud

Ring til os 97 86 30 88

​Send en mail mail@shs-byg.dk

Bæredygtig Betonprisen 2015

​Vi har i år vundet "Bæredygtig Betonprisen 2015. 

Er du ikke tilfreds?

​Ved klager fra private kunder, kan du rette henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Telefon: 97 86 30 88

E-mail: mail@shs-byg.dk

​SHS Byg A/S  /  Gudumbro 4, Gudum, 7620 Lemvig  /  CVR: 55915113