Ring til os på 97 86 30 88​

Skriv til os på mail@shs-byg.dk​

Køkken og badeværelse renoveres og udskiftes​

Kunne du tænke dig et nyt køkken og badeværelse eller blot en af delene? Hos SHS Byg A/S har vi stor ekspertise med renovering af køkken og badeværelse. Vi tilbyder badeværelsesrenovering og køkkenopsætning for kunder i blandt andet Lemvig, Holstebro og Struer samt andre steder i landet.

Funktionelt og moderne køkken og badeværelse

Et køkken og badeværelse kan næsten holde i hele husets levetid, men i dag ønsker de fleste et moderne udtryk samt nogle mere funktionelle og rummelige rum end før i tiden.

Mange opholder sig mere på badeværelset og mindre i køkkenet end tidligere, men ikke desto mindre stilles der store krav til køkkenet. Det er populært at få et værkstedkøkken, mens det tidligere var populært med et samtalekøkken.

Hvad koster montering af køkken? Hvad koster et nyt badeværelse?

Vi får mange spørgsmål såsom: "Hvad koster renovering af badeværelse?" Det samme om køkkenet, men vores priser for opsætning af køkken, montering af nyt badeværelse eller blot etablering af et lille nyt bad afhænger af mange faktorer såsom rørføring, materialer og kvalitet.

Dertil kommer andre ting som for eksempel gulvvarme med videre. Der er også forskel på, om der er tale om nyetablering af køkken og badeværelse eller renovering af de gamle.

Kontakt os for at få et tilbud på renovering

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi kan tilbyde inden for renovering. Vi giver gerne råd og vejledning, ligesom vi gerne sender et uforpligtende tilbud med en god og billig pris på et nyt køkken og badeværelse.

Du kan ringe på telefon 97 86 30 88 for at aftale nærmere. Eller du kan skrive til e-mail mail@shs-byg.dk.​

​Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud

Ring til os 97 86 30 88

​Send en mail mail@shs-byg.dk

Bæredygtig Betonprisen 2015

​Vi har i år vundet "Bæredygtig Betonprisen 2015. 

Er du ikke tilfreds?

​Ved klager fra private kunder, kan du rette henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Telefon: 97 86 30 88

E-mail: mail@shs-byg.dk

​SHS Byg A/S  /  Gudumbro 4, Gudum, 7620 Lemvig  /  CVR: 55915113

Ib Steensen i Lemvig, Midtjylland, DK på Houzz