​Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde

​Skal du have lagt et nyt tag eller have udført andet tagarbejde? Hos SHS Byg A/S har vi stor erfaring med alt fra tagrenovering til at lægge et nyt tag. Vi laver også andet tagarbejde såsom reparationer og anden vedligeholdelse. Vi sender gerne en tagdækker ud i blandt andet Lemvig, Struer og Holstebro samt mange andre steder i landet.

Vi kan lægge nyt tag såsom eternittag eller tegltag

Taget er den vigtigste konstruktion på dit hus, og hvis det ikke bliver vedligeholdt kan det føre til større skader i tagkonstruktionen og måske endda ned i selve huset. Vi tilbyder både tagreparation og tagrenovering, og vi lægger også gerne et nyt tag. Det kan for eksempel være et eternittag eller et tegltag.

Vi har mange års erfaring som tagdækker, og vi hjælper gerne med råd og vejledning. Vi forlader ikke opgaven, før du er tilfreds med det færdige skur eller hus.

Hvad koster et nyt eternittag? Hvad koster et nyt tegltag?

Mange spørger os: "Hvad koster et nyt tag?" Vores priser afhænger af, om du vælger et eternittag, et tegltag eller et helt tredje materiale. Desuden kan der være andre faktorer. Måske vil du skifte fra tagpap til tegl, eller måske vil du have en højere rejsning.

Kontakt os for at få et tilbud på en tagopgave

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på et nyt tag til en god og billig pris. Det kan også være en tagrenovering eller en reparation.

Du kan ringe på telefon 97 86 30 88, men du kan også skrive til e-mail mail@shs-byg.dk.

​Bliv ringet op

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Indhent et uforpligtende tilbud

Ring til os 97 86 30 88

​Send en mail mail@shs-byg.dk

Bæredygtig Betonprisen 2015

​Vi har i år vundet "Bæredygtig Betonprisen 2015. 

Er du ikke tilfreds?

​Ved klager fra private kunder, kan du rette henvendelse til Byggeriets Ankenævn.

Telefon: 97 86 30 88

E-mail: mail@shs-byg.dk

​SHS Byg A/S  /  Gudumbro 4, Gudum, 7620 Lemvig  /  CVR: 55915113

Ib Steensen i Lemvig, Midtjylland, DK på Houzz